xtas Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) PILNEPilnie musze sprzedać kombi, rozważę każdą propozycję !!! Witam, mam do sprzedania kombinezon dwuczęściowy w rozmiarze 46. Kombinezon kupiony w czerwcu 2012. Leżał w szafie w oczekiwaniu na upragnione prawo jazdy do końca wakacji. Używany był 3 max.4 razy.Sprzedaję ze względu przyrostu mojej masy :) i nie chcę żeby wisiał bezużytecznie.Dodatkowe foto pokazujące jak wygląda kołnierzyk i środek wyślę zainteresowanym na mail. http://tablica.pl/oferta/kombinezon-dwuczesciowy-dainese-trickster-roz-46-do-negocjacji-CID5-ID2psp1.html Edytowane 17 Maja 2013 przez xtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtas Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 NOWA Cena: 1990 pln Poleca zobaczyć w jakiej cenie chodzi taki nowy kombinezon. Ja sprzedaję kombinezon z przebiegiem ok 200 km prawie 40 % taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi