Seweryn21 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam mam do was pytanie. Ostatnio wracałem moją ZX9tką do domu i pół km przed celem brakło mi paliwa i raz jak załapała raz nie i tak dojechałem do domu. Teraz zalałem paliwa i jest problem idze jakby chciała a nie mogła przyspiesze gwałtownie to za moment brakuje jej paliwa. Czyżby pompa paliwa się zatarła?Podłączyłem pompe paliwa na krótko i działa więc co może być ?Dobra moto zrobione... A mam małe pytanie, czy ZX9r jest na chydroszklankach ? Czy nie i trzeba robić luzy zaworowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 regulacja plytkowa. plytki pod szklankami, czestotliwosc 12000km z racji tego, ze jest to slaby punkt tego motocykla. Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi