mdfimage Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Szukam motocykla praktycznie identycznie wyglądającego jak ta honda http://tablica.pl/oferta/honda-cg-125-a ... 7c324;r:;s:Tylko o pojemności 50 cm3 Zakochałem się w tym motocyklu, ale ogranicza mnie wiek (14 lat) i szukam czegoś o pojemności 50.Głównie chodzi mi o turystyke, osiągi mogą być słabe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pchła Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ciężka sprawa. Może Router? Taki motorower to jest (chyba). Obok mnie na parkingu parkuje; wygląda nie najgorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jeśli chodzi o Ruter WS 50 to on słabo przypomina tą honde :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jak coś kupisz....to koniecznie daj znać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi