modsiu Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam serdecznie .Zwracam się do was z moim problemem gdyż nie moge sobie z nim poradzić .Kupiłem niedawno mito 125 2004 rok . Wszystko ladnie pieknie ale ostatnio pojechałem nia ok 20 km od domu i niestety to co zobaczyłem przyprawilo mnie o zawał . Motocykl przy 8 tysiacach obrotow zaczol sie dusic dodawalem pomalu gazu lecz on dusil sie i strzelil czasami z tlumika . Wkoncu doszlo do 6 tys i do 2 tys obrotow az wkoncu zgasł. Pchałem tego potwora ponad 20 km do domu ledwo miałem sile swiece odkrecic . Swieca byla czarna przeczyscilem ja i wszystko bylo ok odpalil od strzala . Teraz przejechalem 100km i znowu ten sam problem te same objawy duszenie sie strzelanie ale tym razem swieca jest mokra . Motocykl odpali na 2 sekundy wkreci sie na 4-5 tysiecy obrotow po czym pada i tak wkolo . Stawiam na gaznik mozliwe ze dostaje za duzo paliwa albo wgl go nie dostaje .Ale wole siegnać po wasze opinie . Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarlatan Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Wygląda na to, że go zalewa. Trzeba "ogarnąć" gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi