norbi_ Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Mój drugi i ostatni problem to sprzęgło. Juz miało być dobrze ale nadal lipa. Mianowicie, sprzęgło strasznie cięzko sie wciska i prawie go nie ma. Mie mogę wrzucić luzu z 1-ki. Jakie moga być przyczyny tego. Wymieniłem tarczki, olej. Sprzęgło jest wyregulowane przy rączce jak i również według książki dokręciłem je w środku tzn odkręciłem taką śróbke na obudowie sprzęgła, później odkręciłem kontre i wkręciłem sróbokrętem tak jak pisze w książce taką śróbke i zakontrowałem i troskz elepiej ale nadal nic. Została mi wymiana linki oraz obudowy na której trzyma sie sprzęgło gdyż jest plastikowa i cała sie gnie. Nie mam więcej pomysłów. bnardzo dziekuje za odpowiedzi. Pytajcie jeżeli pomoze wam to ze zlokalizowaniu przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMJ23 Opublikowano 11 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2004 Hej Norbi wydaje mi się że to linka od sprzęgła skoro inne przyczyny wykluczyłeś. Wymień ją i zobacz co dalej. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 to pewnie linka i moze obudowa sie gnie i nie pozwala pociągnąć linki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 12 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 to pewnie linka i moze obudowa sie gnie i nie pozwala pociągnąć linki :lol:No wymieniłem linkę i jest dobrze, esze obudowa i będzie super :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 13 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2004 też tak myśle lecz to nie to będziesz musiał szukac przyczyny w silniku :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 też tak myśle lecz to nie to będziesz musiał szukac przyczyny w silniku ;) :PTez tak mnie się zdaje że to pierścionki w lewym garnku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi