mock Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Sprzedam moje Suzuki GS 500, rok 2002, przebieg ok 37000km. Posiadam go od 2 lat, jestem drugim właścicielem w Polsce. Motocykl był sprowadzony z Anglii przez mojego poprzednika.Mam do niego pełną dokumentację od nowości, czyli serwis w Anglii, dokumenty sprowadzenia do Polski i serwis w Polsce!Zarówno u mnie, jak i u poprzedniego własciciela motocykl był garażowany.Jest na bieżąco serwisowany i regularnie używany.Aktualnie motocykl jest świeżo po przeglądzie i serwisie - regularnie nim jeżdżę, więc przygotowałem go sobie do sezonu.- wymieniony olej (Valvoline)- nowe filtry powietrza i oleju- nowe świece (NGK)- nowe opony (Duro)- odnowione felgi (malowanie na oryginalny kolor)- wymieniona tarcza przednia- nowe klocki przednie (EBC)- napęd - nie wymagał jeszcze wymiany, spokojnie wystarczy jeszcze 1-2 sezonyModyfikacje:- kierunkowskazy LED- skrócenie tylnego błotnika- akcesoryjne lusterka chromowane- ogrzewane manetki OxfordMotocykl jest w pełni sprawny, bez wkładu finansowego.Dodaje pokrowiec gratis tel 602401892, [email protected]Płock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No dobrze ale......najważniejsze....cena??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi