ch@di Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 aha. dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 "a tak pozatym to przejeżdżacie niedaleko bugu (rzeki) np. przez taką wioskę Młynarze?? mam 125ccm na rzaie(rm-kę) więc nie wiem czy do Was mógłbym się przyłączyć(przynajmniej ze względy na brak rejestracji:( )" UffNareszcie mam czas, zeby cos napisac.Jak bede jezdzil to mozemy sie jakos umowic, dojechal bys tylko do Nieporetu i stamtad mozna ruszyc dalej.Brak rejestracji nie powinien byc problemem, bo asfaltu to jest jakies 2 km (zreszta policji nigdy nie widzialem) :banghead: Tak, Mlynarze sa po drodze :D Fotki wrzucam do BRUDNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czepik Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 odgrzewam stary temat! szukam tras i chetnych do smigania ale po stronie Jabłonny, Legionowa, Nowego Dworu Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi