Piotr K. Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ja się piszę nie wiem jeszcze czy na cały weekend ale dzień dwa na bank ale u mnie tempo jest raczej spacerowe :/ nie osiągnęłam jeszcze pewnego etapu umiejętności a co za tym idzie odwagi więc nie chciałabym spowalniac Ja nie widzę problemu w spacerowej jeździe pod warunkiem, że nie będziemy jechali po autostradzie 70km/h.Myślę, że jak się zbierze ekipa to jeszcze pogadamy na ten temat. Hej, ja bym się wybrał na 2-3 dni bo chciałbym sprawdzić sobie ten ośrodek http://www.biwak.go3.pl/index1.html można by tam spędzić jedną noc.będę obserwował temat pozdr, Mi te 2-3 dni pasuje. Termin i miejsce właściwie dowolne.Jeżeli chodzi o ośrodek to wszystko zależy od pogody. Jak będzie ciepło to chyba też wole namiot. Jedyny problem z namiotem to brak zbyt dużej ilości miejsca. Moje moto jest "gołe" więc pewnie dzień wcześniej będę myślał jak do niego przyczepić plecak na miejscu pasażera. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiiniika Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Ja dowiedziałam się właśnie, że w piątek pomiędzy Bożym Ciałem a sobotą mam niestety do pracy :(Podejrzewam zatem, że podczepię się na Mazury do kogoś z końcem czerwca. Edytowane 24 Maja 2013 przez Domiiniika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniap Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja nie widzę problemu w spacerowej jeździe pod warunkiem, że nie będziemy jechali po autostradzie 70km/h.Myślę, że jak się zbierze ekipa to jeszcze pogadamy na ten temat. Mi te 2-3 dni pasuje. Termin i miejsce właściwie dowolne.Jeżeli chodzi o ośrodek to wszystko zależy od pogody. Jak będzie ciepło to chyba też wole namiot. Jedyny problem z namiotem to brak zbyt dużej ilości miejsca. Moje moto jest "gołe" więc pewnie dzień wcześniej będę myślał jak do niego przyczepić plecak na miejscu pasażera. pozdrŻycie trzeba se ułatwiać a nie utrudniać :D a co my żółwie jesteśmy żeby dom taskać :) co do 70 to jeśli o mnie chodzi to nie jest tak źle ;) do 140 jeszcze głowę mam na miejscu ;) ale wolałabym widzieć krajobrazy za szybką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi