mioperola Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witam! Potrzebuję czachę, reflektor przedni, kierunkowskazy i błotnik przedni do Daelim A-Four.Czy ktoś z Was wie gdzie mogę dostać takie części w Polsce?Czy orientujecie się ktoś czy do tego skutera pasują części (te co wymieniłem) od innego skutera ?ewentualnie jeśli nie znajdę to jak wyskrobać coś samemu, żeby skuter przeszedł przegląd i nadawał się do jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelhead Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Z tego co wiem, a-four jest na tej samej ramie co s-five/e-five - sprawdź sobie używane części np na alledrogo, powinieneś coś ulepić bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mioperola Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dzięki, dostałem skuter bez przodu, przewody wyprowadzone, całkowicie sprawny. Teraz coś muszę poszukać żeby z niego ulepić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi