agrupa Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 wiatm. Iglicę trzeba ustawić tak żeby nalot na świecy był koloru piaskowego (brązowego). Trzeba to zkontrolować. jeżeli będzie za ubogo - bedziesz zacierał sprzęta itp. ja obstawiam że jakiś domorosły tuningowiec pozakładał różne dysze. dokładnie kup zestaw i wyminiaj po kolei. Najlepiej zoriętuj się jak i gdzie powinna być dsza. a przepustnica jeżeli jest bardzo wytarta będzie terkotać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 kolor swiecy moze byc czarny jesli ktos grzebal sruba do regulacji co2 (ta mala zaplombowana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 kolor świecy jest brązowy, sprawdzałerm kilka razy a co do iglicy to Rysiek tak jak mówisz mam blaszke na 1 ząbku od góry tam przy blaszce i mam takie pytanie :?: bo to może jest powodem tam jest taka blaszka w środku przepustnicy trzyma taką małą sprężynkę-ta spręzynka jest troche powyginana, pokrzywiona :roll: ale może to być to :idea: i są dwa rowki na tą blaszke a ona jest na tum 1 rowku od góry, nie wiem czy skapujecie ale może jednak ?????jak coś wiecie to napiszcie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 niestety nie przypominam sobie aby moja iglica miala jakies rowki pod sprezynka (tzn 1 do zabezpieczenia na koncu) a jaki masz typ gaznika zobacz wytloczone napisy z boku gaznika zaraz nad polaczeniem z komora plywakowa orginalnie jest 30n3-1 z komora plywakowa mocowana na tzw pałąk sprezysty (sprezysty drucik zamocowany do gaznika i przechodzacy pod komora plywakowa dociskajac ja do korpusu) sa to 1 gazniki MZ z takim zamknieciem jeszcze odroznisz go po mocowaniu iglicy w 30n3-1 iglice przestawiasz bez zdejmowania linki gazu w starszych gaznikach komora plywakowa byla mocowana na sruby a iglica przestawiana jakos od srodka przepustnicy no ale jesli ci tyle pali przy tym ustawieniu to masz cos z tym gaznikem konkretnie nie tak to co by bylo jak bys podniósl ja do gory na maxa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 nie no gażnik to mam 30N3-1 bo sprawdzałem :smile2: , a moge pozamieniać dysze np. główną na jakąś inną tak żeby mniej paliła bez kupowania nowych, jak tak to napisz Rysiek jeśli możesz jaką dysze na jaką, :banghead: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 dysz sie nie zamienia na 1 lepsze dysza to dysza kazda ma swoje miejsce zostaje ci kupno nowych a zobacz czy srube do regulacji co2 byla krecona (po prawej stronie od sruby regulacji obrotow jest mala wystajaca rurka w srodku jest mala srubka albo na rurce jest plastikowa zaslepka) w sumie to nic nie ma do spalania ale zobacz chociaz czy tam ktos wepchal paluchy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 10 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 lk sprawdze i dam znać, dzięki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi