kierak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja do 16 pracowałem i co kilka minut słyszałem przejeżdżający motocykl, bardzo trudno było skupić się na pracy, a jak mogłem wyjechać to deszcz się rozpadał...ale wyjechałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronAngel Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 :) niestety sobota była kapryśna, osobiście też zmokłem, Ale za to czwartek jest pikny:)) Ja do 16 pracowałem i co kilka minut słyszałem przejeżdżający motocykl, bardzo trudno było skupić się na pracy,a jak mogłem wyjechać to deszcz się rozpadał...ale wyjechałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz2 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Osobiście w tm sezonie pod prysznicem wracałem już dwa razy ale i tak się nie poddam dziś też zaplanowałem wyjazd na zlocik ale od rana leje. :banghead: Chyba znowu przyjdzie mi zmoknąć. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Dariusz2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi