Hardy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witajcie.Niedługo kończę 16 rok życia i zmierzam ku temu aby przerzucić się z mojej 50-tki (Gilera Eaglet) na coś pokaźniejszego (125). W tym właśnie momencie mam pewnego rodzaju dylemat.. mianowicie co wybrać? Myślałem nad Kawasaki Eliminator'em ze względu na ciekawy wygląd.. Niestety mam znikome pojęcie o całym sprzęcie i ogólnie o motocyklach. Prosiłbym o radę co wybrać jako drugą z kolei maszynę :)Pozdrawiam Hardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morning Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Kawasaki Eliminator to jak na pierwszy motor całkiem fajny wybór, dość prosta konstrukcja, nie powinien więc sprawiać problemów, a i wygląd całkiem całkiem. Ty już pewnie wybrałeś, ale jak ktoś szuka swojej pierwszej 125 to warto polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makus1 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dokładnie , jedzie się całkiem przyjemnie , ja mam większa maszynę ale żona od zeszłej wiosny ma eliminatora więc też nim kilka razy jeździłem , fajna lekka maszynka i całkiem dobrze jedzie z moimi prawie 100kg jechałem prawie 100km/h ale żonie żwawiej idzie i przede wszystkim szybciej się rozpędzi do tych 90km . Cytuj http://polskajazda.pl/Profil/77609 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi