DJ Arkadius Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zapraszamy wszystkie osoby na rozpoczęcie sezonu motocyklowego 14 kwietnia 2013r rozpoczęcie o godzinie 14.00 na placu przed kościołem w Dłutowie spotkanie zaczniemy modlitwą na nowy sezon i poświęceniem motocykli z przed kościoła przejedziemy do Środowiskowego Domu Samopomocy w Drzewocinach gdzie zapraszamy na ognisko . Takie informację znalazłem. Prognoza pogody to 9-13 stopni i możliwe przelotne mżawki. Jeśli ktoś jest zainteresowany to ruszam z kolegą z Pabianic i robię zbiórkę pod SDH-em przy ul. Kilińskiego o 13:15, wyjazd 13:30. Potwierdzę jeszcze to dzień wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Arkadius Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zlot organizowany jest przez DKM-Dłutów Dłutowski Klub Motorowy. Łatwo odszukać ich profil na Facebook-u. Ale to są jedynie informację jakie udało mi się znaleźć. Jak na razie mam wiadomość o 6 osobach chcących stawić się na zbiórkę w Pabianicach. Prognoza pogody jest łaskawa na niedziele wiec może coś z tego będzie :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi