Potul Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Sprzedam swoje maleństwo Honda CBF600 w wersji SA z 2004 roku. Przebieg 72kkm, zarejestrowana, przegląd ważny do połowy sierpnia 2013. Sprzęt uniwersalny nadający się świetnie do codziennej jazdy po mieście jak i w długie trasy. Dzięki regulowanej wysokości kanapy kierowcy jest idealny dla osób niskich. Sam mam tylko 170cm wzrostu i dosięgam na nim całymi stopami do ziemi i nie jest to jeszcze najniższe położenie na regulacji. Świetny na pierwszy motocykl. Motocykl jest wyposażony w:ABS,pełne gmole,centralną podstawkę,carbonowy pięknie brzmiący wydech iXil +dbKiller (zdjęcia niedługo),podgrzewane manetki,regulację wysokość kanapy kierowcy,obie klamki kute,stelaż pod centralny kufer (za dopłatą oddam kufer Kappa widoczny na zdjęciach, mieści dwa kaski integralne),Dorzucam:oryginalny zestaw przerdzewiałych kluczy ;),książkę serwisową,instrukcję obsługi niestety nie po naszemu.Teraz trochę o historii tego motocykla. Jestem jej pierwszym właścicielem w kraju. Motocykl był sprowadzony z Szwajcarii w 2011. Gdy go kupiłem miał najechane 64400km, bezwypadkowy i prosty. Jak widać na zdjęciach jest po kilku szlifach. Pierwszy na prawą stronę miał właściciel w Szwajcarii drugi na prawą dołożyłem na moto mikołajach w 2012 przy porywającej prędkości 0-5km/h i potwierdzam motocykl na śniegu o grubości 5cm+ za dobrze nie trzyma pionu. Na tyle niefortunnie upadłem, że połamałem czachę i obudowę zegarów i pogiąłem klamkę hamulca. Czachę i obudowę wymieniłem na "nowe" kompletne, a klamkę na kutą. Szlif na lewą miałem jeszcze w 2011 na torze kartingowym w Lublinie przy małej prędkości po nim też wymieniłem klamkę sprzęgła na kutą. We wszystkich przypadkach gmole spisały się wyśmienicie jedyne co ucierpiało poza owiewkami i gmolami to lekkie otarcia na lusterkach i wspomniane wcześniej powyginane klamki. Owiewek nie robiłem bo szkoda mi było pakować kasę w pierwsze moto, które z reguły często leży. Jest też jak widać lekka skaza na lewej owiewce przy kanapie i takim go kupiłem. Z resztą co ja wam będę tu bajdurzył trzeba przyjechać albo wysłać miejscowego kolegę i zobaczyć. Ja nie boję się napisać i pokazać, że moto ma typową historię jak to większość motocykli z drugiej ręki w naszym pięknym kraju. Tak jak sam bym nie chciał dymać 300km w jedną stronę oglądać parcha bo sprzedający nie omieszkał wspomnieć o tym czy o tamtym mankamencie tak też nie życzyłbym komuś tego samego.Serwisowany w Lublinie w Moto-GP gdzie na miejscu można sprawdzić historie co było robione przez czas kiedy moto jeździ pode mną. Posiadam wydruki ze wszystkich akcji serwisowych i przeglądów. Opony (Bridgestone Battlax) przejadą jeszcze wiele tys. km to samo tarcze i napęd. Kontakt na PW lub 602221186. W tygodniu oględziny możliwe jedynie po godzinie 16-tej w weekend o prawie każdej porze zależnie jak się umówimy.Motocykl zadbany i przygotowany do sezonu. Świeżo po wymianie oleju (Motul 5100 10w40) + filtr (KN204), a pod koniec sezonu 2012 miał robioną regulację i czyszczenie gaźników oraz założony nowy filtr powietrza. W styczniu 2013 wymieniłem gumy na podnóżkach pasażera na nowe z racji, że stare popękały i zamierzam jeszcze dorzucić osłonę końcówki kierownicy oraz oddać szybę do specjalistów by ją lekko odnowili jeżeli wcześniej go nie sprzedam. Mam do niego oryginalny tłumik i oddam chętnie razem z motocyklem. Cena specjalnie dla forumowiczów: 10000PLN oczywiście do negocjacji Zdjęcia (wrzesień 2012 jeszcze bez tłumika iXila i przed grudniową parkingówką) bardziej aktualne wrzucę gdy będę miał czas je zrobić:Gmole po odmalowaniu (ten prawy teraz już tak ładnie nie wygląda znów jest lekko zadrapany :/)To na razie jedyne foto z tłumikiem iXila. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Potul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potul Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wrzucam obiecane wcześniej aktualne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 znam moto, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potul Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nieaktualne sprzedany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi