black_ninja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 4.05.2013 ŚLUB MICHAŁA I JULII Witam wszystkich bardzo serdecznie!! Dostałem zadanie od brata- Michała, również motocyklisty... poprosił mnie o zorganizowanie obstawy na jego ślub.. w końcu bratu nie można odmówić i się tego podjąłem:) Z moich znajomych będzie około 5 motocykli. Będę jechać ja, aby wszystkich ustawić i oprócz mnie na pewno jeszcze z 3/4 motocykle znajomych. Chce zebrać sporą ilość motocyklistów, aby orszak naprawdę był niezapomnianym elementem uroczystości;> Ślub odbędzie się: 4 MAJA 2013r. o godzinie 16:00 w kościele pod wezwaniem NSPJ w Tarpnie(Grudziądz). Na chwilę obecną jest opcja, abyśmy wszyscy spotkali się na stacji benzynowej "BLISKA" w Tarpnie przy średnicówce, następnie pojechali do kościoła się ustawić. Po ceremonii(kto będzie chciał, oczywiście zapraszamy do kościoła, do środka) wszyscy będą jechać za parą młodą, 3 motocykle będą prowadzić(na pewno z przodu będę jechać ja i jacyś znajomi) do domu ślubnego w Białym Borze, także głównie będziemy jechać obwodnicą i trochę kilometrów zrobimy;) Dla każdego uczestnika(na motocykl) oczywiście symboliczna wódka weselna po przejechaniu. + filmik z przejazdu ! W zależności od tego ilu Nas by było zastanowiłbym się nad pojechaniem do panny młodej-Julii, która mieszka niedaleko kościoła, jednak może być ciężko z miejscem, ponieważ jest to osiedle bloków. Proszę dać znać kto może przyjechać i zrobić trochę show - odcięcia mile widziane(ja osobiście mam do dokończenia starą oponę) Więcej informacji będę podawać kilka dni przed samym weselem, tym którzy się zdecydują.;Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Można by podskoczyć po "symboliczną wódkę" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Żeby nie było tak jak na FB ktoś zaprosił ludzi na impreze i zwaliło się parę tysięcy typa :icon_razz: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_ninja Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) osoby zainteresowane proszę o informacje na PW i wysłanie jakiegoś numeru tele na w razie potrzeby szybkiego kontaktu Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez black_ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 To na ślub nas zapraszasz czy na inne forum>? :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_ninja Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 To na ślub nas zapraszasz czy na inne forum>? :offtopic: już jest EDIT żeby nie było;) wrazie czego tak jak powyżej napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi