maciooo19 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam. Chcę kupić kurtkę na XJ.Mogę w tej samej cenie kupić używke Rebelhorn Aviator i nówkę Ozone Neo...Którą kurteczkę lepiej wziąć i dlaczego? osobiści słyszałem, że Rebelhorn w tym porównaniu wygrywa, wypinane membrany co daje dużo w upalne dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Mam Rebelhorn Evolution. Nie mogę powiedzieć o niej złego słowa. Wypinana membrana i podpinka ocieplacjąca, wentylacja bardzo ok, protektory też dają rade. Aviatora ma kumpel na XRV750. Nie narzeka, a zrobił już w niej trochę kilometrów :) Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricardus Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ja mam NEO i jestem zadowolony.Dobra wentylacja, wygodna, w upalne dni daje radę, no i fajnie wygląda. Pierwszy sezon za mną i jak na razie nic się nie pruje i nic nie rozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciooo19 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 a może ktoś napisze coś wiecej o Aviatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja również polece NEO, uzywam od 2 sezonów, bardzo fajnie sie nosi, nie przepuszcza wody i ma dobrą wentylację i nic sie nie pruje...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek71 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam.Jestem posiadaczem tej ze kurteczk(Rebelhorn Aviator)i.Moge powiedziec ze przy temp dzisiejszej 5 stopni kurteczka spisuje sie b.dobrze cieplutko(krutki rekawek pod spodem :)Jezeli chcesz kupic to moge CI polecic tam gdzie ja kupilem cena 350zł razem z przesylka,takze cena rewelacyjna .Rozmiary dostepne XS i XL.Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi