Jaskul Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Oferta dla osób samemu zmieniających olej w samochodzie, ewentualnie dla pracowników warsztatów, właścicieli firm transportowych itp.Przyjmę każdą ilość oleju przepracowanego, silnikowego, hydraulicznego, posmażalniczego.Za większe ilości zapłacę. Oferty z Łodzi i wschodnich okolic Łodzi, chyba że ktoś przywiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wystawiacie jakiś kwit że przyjeślicie olej od firmy xx ? Pytam bo to dość ważna informacja dla warsztatów serwisów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wystawiacie jakiś kwit że przyjeślicie olej od firmy xx ? Pytam bo to dość ważna informacja dla warsztatów serwisów itp. posmażalniczy ja też bym chętnie przyjął :) bym miał darmowe dojazdy do pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Z Nasielska nie opłaca się transportować...Oferta raczej dla detalistów nie dla ilości w tysiącach litrów...Cycoh - Posmażalniczy pytaj w barach pizzeriach itp. - ale raczej na tym nie pojeździsz... ma w sobie taką ilość osadów, mąki, cząstek stałych że wszystko zapcha...Jak ktoś zmienia sam w moto czy w aucie i nie ma co z tym zrobić chętnie posprzątam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Na wiosnę na pewno coś będzie z oleju wiec dam ci znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 ja mam taką bańkę 50l jakbyś jechał to możesz sobie zabierać, zmieniam oleje w autach i tak 10-20l miesięcznie zawsze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Ziomek - dzięki za odzew. Jak będzie daj znać to się jakoś umówimy - podjadę do Ciebie. Popytaj wśród kolegów może oni tez będą wiosną zmieniać :)Cycoh - bardzo chętnie ale mam do Ciebie jakieś 100 km w jedną stronę co powoduje że transport staje sie mało opłacalny. Chyba że się umówimy i zbierzesz mi ze 200 litrów ale to znowu sie robi problem bo w osobówkę nie wejdzie trzeba by busem jechać, a to znowu robi koszty.... Ale jak uzbierasz z 1000 litrów to jadę busem ;) i za kłopot wynagrodzę :DSzkoda że z Łodzi nie jesteś - bo bym cię bardzo polubił ;) Edytowane 16 Marca 2013 przez Jaskul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi