Skocz do zawartości

Podróż gdzieś w Polskę... Klimaty Jawy, MZ, CB400...

Skubi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

HEj,hej,hej. Kto ma ochotę na wyjazd na wakacje motocyklami. Byle gdzie byle było fajnie. Poczucie humoru i chęć do zabawy wymagane. Najlepiej z dolnośląskiego, ale nie tylko. Mam Jawę 350 czyli prędkość do 100. Wyjazd miałby odbyć się w lipcu. Moja wizja to pojechać w Bieszczady ale jeśli ktoś ma coś ciekawszego to czemu kurde nie?!?! Czekam na was. Piszcie :!: :buttrock: :D :smile2:

Aaaaaa, jest nas już dwóch chętnych, druga osoba porusza się Hondą CB 400!

Dawać, dawać :D

HEj' date='hej,hej. Kto ma ochotę na wyjazd na wakacje motocyklami. Byle gdzie byle było fajnie. Poczucie humoru i chęć do zabawy wymagane. [/quote']

Co mogę powiedzieć, urlop mam dopiero na sierpień. Zaproponowałbym Wam wycieczkę szlakiem Orlich Gniazd, co prawda to nie bieszczady.

Wówczas na niektórych trasach ja, albo ktoś z małopolski mógłby Wam towarzyszyć.

Problem jest tylko taki że nie mam Was gdzie przenocować, ani nie mam miejsca na rozbiecie namiotu. Ale jeżelibyście byli zainteresowani to coś znajdę - byle było tanio czyli za "free".

Gość Krzysztof

Hey.

Jest mozliwosc załatwienia pola namiotowego takiego nieoficjalnego na jkis cas za przysłowiową flaszke. To miejsce pilnowane gdzie spokojnie można zostawić moto czy namiot. To miejsce to Unieście k Mielna nad Bałtykiem. Podobno Muzyk sie wybiera nad morze.......................

Pozdrawiam.