Skubi Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 HEj,hej,hej. Kto ma ochotę na wyjazd na wakacje motocyklami. Byle gdzie byle było fajnie. Poczucie humoru i chęć do zabawy wymagane. Najlepiej z dolnośląskiego, ale nie tylko. Mam Jawę 350 czyli prędkość do 100. Wyjazd miałby odbyć się w lipcu. Moja wizja to pojechać w Bieszczady ale jeśli ktoś ma coś ciekawszego to czemu kurde nie?!?! Czekam na was. Piszcie :!: :buttrock: :D :smile2:Aaaaaa, jest nas już dwóch chętnych, druga osoba porusza się Hondą CB 400! Dawać, dawać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 7 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Kurde ludzie czytacie czytacie i nic poza tym. Napiszcie chociaż jakąś swoją myśl którą macie po przeczytaniu tej propozycji wyjazdu. :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalar Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja bym byl chetny nawet na bieszczady, ale moje moto nie gotowe :buttrock: . Jak cos sie polepszy to dam znac a narazie poobserwuje co sie tu bedzie dalej dzialo i co z tego wyniknie.pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 W pare osób z forum wybieramy się na mazury+morze. Więcej informacji na stronie: http://mazury.webhop.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 HEj' date='hej,hej. Kto ma ochotę na wyjazd na wakacje motocyklami. Byle gdzie byle było fajnie. Poczucie humoru i chęć do zabawy wymagane. [/quote'] Co mogę powiedzieć, urlop mam dopiero na sierpień. Zaproponowałbym Wam wycieczkę szlakiem Orlich Gniazd, co prawda to nie bieszczady. Wówczas na niektórych trasach ja, albo ktoś z małopolski mógłby Wam towarzyszyć. Problem jest tylko taki że nie mam Was gdzie przenocować, ani nie mam miejsca na rozbiecie namiotu. Ale jeżelibyście byli zainteresowani to coś znajdę - byle było tanio czyli za "free". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 Hey.Jest mozliwosc załatwienia pola namiotowego takiego nieoficjalnego na jkis cas za przysłowiową flaszke. To miejsce pilnowane gdzie spokojnie można zostawić moto czy namiot. To miejsce to Unieście k Mielna nad Bałtykiem. Podobno Muzyk sie wybiera nad morze.......................Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 16 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Dzięki za pomoc ale nad morze jadę w sierpniu z kumplami-niemotocyklistami pociągiem więc teraz na moto chciałbym uderzyć w inną stronę. Ale dobrze jest wiedzieć że można na Was liczyć ;) Cześć! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 17 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2004 Można.TYlko wczesniej trzeba dać znać ile i kiedy - się załatwi.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi