RUTER Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Ruter - musisz tyle ile jest twoj vmax Dobra wale po sterydy, mus to mus. Zastanawiam się ( i niech tak zostanie) ja by XX się wywalił czy sam bym go podniósł? Z VTR miałem problem ślizgała mi się przepchałem ją z 1 metr po żwirku i dopiero jak się wryła kołami to dałem rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Kolego, a jeździłeś już czymś innym niż rowerem lub motorynką? Nudzi Ci się że następny głupi temat zakładasz? Daj sobie luz, czytaj forum, bądź aktywny w "motorowerach", zdobądź za kilka lat prawo jazdy, i wtedy wracaj z takimi pytaniami. smigalem na nsr125, rs125 i troche na sradzie 600......a do prawka startuje juz w nastepne wakacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 kolego jak masz 16 lat to daj se luz ze sradem bo jak złapie cie Pan władza to z prawka lipa :buttrock: odroczone do 21 lat kup sobie 50 najlepiej czerwona kask z wysuniętą szczena i spokojnie podrywaj dupeczki :D :D tylo pamiętaj aby miały ukończone 16 lat promocja związana z UE {bzykanie 15 latki dozwolone }jest już skończona :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 8 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 dzieki za rade panie starszy. chyba tak zrobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi