mateos Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Yamaha TZR 125rocznik: 1998przebieg: 8500 kmcena: ok. 7000 złnieuszkodzony Po ogladzinach i rozmowach ze sprzedajacym (nic nie ukrywal) stwierdzilem: -rama prosta, nie spawana-plastki w paru miejscach sklejane (dosyc profesjonalnie), całosc na nowo pomalowana-silnik pracuje rowno i bardzo ladnie-uklad napedowy w dobrym stanie-w nastepnym sezonie nalezaloby wymienic gume Motocykl raczej upadl, a nie byl w slizgu poniewaz uszkodzenia byly w dosyc nie typowym miejscu- prawa czesc przodu. Nie wiem czy wszystko napisalem dlatego prosze o zadawanie pytan. PS. Sprzedajacym jest wlasciciel warsztatu, ktory kupil go od kogos kto sprowadzil motor z Niemiec. Po kupnie doprowadzil go do jak najlepszego stanu wizualnego poniewaz mechanicznie byl podobno bez zarzutu. Dlatego daje 3 miesieczna gwarancje. Pierwszym wlascicielem byl gosc z Niemiec, starszy facet. Po sprowadzeniu do Polski, nie byl jezdzony. Pelna dokumentacja. Bardzo dziekuje za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Mysleze to uczciwa cena. Tylko czy jest w polsce zarejestrowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 6 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Tak. A jak z czesciami do tego motoru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 6 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Nikogo juz nie ma na tym forum kto potrafilby jeszcze cos dodac ? PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 6 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Nikogo juz nie ma na tym forum kto potrafilby jeszcze cos dodac ? PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Zapewne chodzi tu o TZRke z Ostrowia Wielkopolskiego... Mi gosc obiecal ta TZRke juz 3tyg temu. Ze wzgledu na odleglosc do niego zgodzil mi sie ja dostarczyc przy okazji transportu innych motocykli w moja strone. Co kilka dni dzwonilem, pytalem kiedy... Zawsze cos mu wypadalo, a to do kogos sie nie dodzwonil itp. Ostatecznie mialo to byc w tym tygodniu wtorek/sroda. Od poczatku gosc zapewnial mnie, ze TZRka odstawiona jest do innej hali, ze jej na pewno nikomu nie sprzeda itp. A tu nie dosc, ze dal ponownie ogloszenie na Allegro (ktore poczatkowo traktowalem tylko jak reklame jego zakladu), to jeszcze jak widac probuje caly czas ja sprzedac. Jest to delikatnie mowiac nie powazne - bo albo cos sie obiecuje, albo sie ludzi robi w balona. Cale szczescie, ze nie wplacilem jeszcze zaliczki. U mnie gosc ma maksymalnie niska ocene - skoro nie ma ochoty na transport (za ktory oczywiscie ja place - tzn. mialem zaplacic) to po co w ogole cos obiecuje??????? Parodia! Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 7 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Chciałem bardzo podziękować użytkownikowi Siecki, który obejrzał dokładnie motocykl i znalazł kilka istostnych wad. :clap: :P :D :buttrock: :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Nizamaco :buttrock: Jak by co służę pomocą. A tak na marginesie szukam dla kumpla RF600 lub GSX600F może ktoś ma coś takiego na sprzedarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 7 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2004 Czy mozesz podac mi (tu lub na maila) te "istotne wady", bowiem ciagle jestem zainteresowany tym motorem i nie chcialbym sie wpakowac - tym bardziej, ze wczesniej nie bede mial okazji go obejrzec. Bede bardzo wdzieczny za wszystkie informacje. [email protected] Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Napisze co i jak na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian8844 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 chcial bym kupic sobie yamahe tzr 125 i nawet juzmam jedna na oku.. mozecie mi powiedziec jak powinno przebiegac kupno tego motoru? na co zwracac uwage,, o co pytac.. czy powiedziec kolesiowi zeby plastiki boczne zdjol.. napiszcie.. bede bardzo wdzieczny.. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi