FhissT Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) szkoda że najbliższy sklep spożywczy był dosyć daleko, bo cena piwa i żarcia na terenie zlotu kosmiczna...!! wodzirej...hmm..kwestia gustu...parada i trasa do studziennicznej przy takiej prędkości że ledwo równowagę łapałem a harasy grzały się do rekordowych temperatur...ale oprócz tego impreza jak co roku udana!!! Edytowane 17 Czerwca 2013 przez FhissT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obelix Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 No właśnie. Prosiłem naczelnika drogówki, który prowadził paradę, żeby przynajmniej trzydziestką jechał. I miał tak jechać. Dlaczego jechał wolniej, nie wiem. Co do cen, no cóż, może i za tanio nie było. Ale biorąc pod uwagę koszty wynajęcia pola, estrady, zespołów, parkingów itp, itd. ... Tutaj takie małe info: http://augustow24.pl/info/rekordowe-v-augustowskie-motonoce.9757.html Cytuj Honda PC800, Honda NTV 650, Suzuki GS500E, Junak 121, Router A500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obelix Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Impreza w końcu doczekała się wyróżnienia. Ciekawe, czy za tym pójdą profity? Cytuj Honda PC800, Honda NTV 650, Suzuki GS500E, Junak 121, Router A500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi