Marsel Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jak w temacie, sprzedam Neoteca w sumie nowy kask. Kupiony w czerwcu 2012 nowy w Łodzi - Profi. Przelatałem w nim jakieś 3500 km, rozmiar S, czarny połysk. Powodem sprzedaży jest to iż jednak jest dla mnie za mały. Kask praktycznie nie nosi śladów eksploatacji, czysty i zadbany. Cena jaka mnie interesuje to 1800 zł plus ewentualne koszty przesyłki. Do kasku daje wszystko, co otrzymałem podczas zakupu karton, pokrowiec, instrukcje, smar, fakture itp cały kompletny ze wszystkimi szpargałami i karteczkami Dla zainteresowanych tel. 696-417-298, [email protected] w razie potrzeby zrobię zdjęcia i prześle zainteresowanym,kask można obejrzeć i przymierzyć w Pabianicach http://www.shoei-eur...cja/neotec.html Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 podbijam, cena 1600 zł Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Podbijam ...Ja swego Szubrawca kilka lat temu sprzedałem za 50% ceny. Miał 2-3 miesiące i jak twój, około 3tys.km przebiegu.Byliśmy nie kompatybilni :happy: . Szubrawiec = SchuberthSzuja = Shoei PSMogę usunąć posta jak Ci nie będzie pasować. Edytowane 26 Lutego 2013 przez Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wszystko ok, Temat nieaktualny, jednym słowem do zamknięcia . Cytuj www.vfr-oc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi