młody1 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 witam Jest to moj piewszy post ale forum juz czytam od jakiegos czasu. Nie moge nigdzie znalesc odpowiedzi na pytanie do jakich innych motorów była stosowana rama Kdx 200 bo cos kiedyś słyszałem ze do kx jest taka jak do kdx ale nie jestem pewny tego . Problem moj polega na tym ze musze kupic rame do kdx 200 gdzy moja bo wzpadku sie już nie nadaje do niczego nie da sie jej ani wyprostowac ani zespwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husqy Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Na zdjęciach wyglądają tak samo ale czy tak jest nwm. Tu masz kx 125 http://www.motodacross.com/ i porównaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody1 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Czy moglibyście pomóc w zidentyfikowaniu ramy na zdjęciu poniżej? I dodatkowe pytanie z którego ona jest roku? Bo już głupieje, na internecie są inne informacje, z 1989 rocznika znalazłem, że jest niby, ale na allegro ten sam motocykl, z tą samą ramą z 2002 roku + np. biorąc pod uwagę 1993 r gdzieś znalazłem że jednak z tego rocznika jest ten motocykl i rama, po czym znajduję kompletnie inną ramę i też pisze że jest z 1993 r. Czy to kwestia różnych rynków? Że na amerykański rynek w tym samym roku była inna niż np na Europejski? Ale z kolei przecież z 1989 i 2002 nie pasuje mi żeby były identyczne ramy i niczym się nie różniły, chyba że się mylę? Tutaj znalazłem do KDXa z 89 i tu widnieje ta rama:http://www.jamespaulsarte.com/temp/kdx200/Kawasaki%20KDX%20200%20%2789%20a%20%2794%20-%20Service%20Manual.pdf Poza tym mam jeszcze pytanie, bo mam na oku rame która ma 9 cyfr, w serwisie Kawasaki stwierdzili że pierwsze litery się nie zgadzają z oznaczeniami KDX'a, no ale tak jest na ramie więc już nie wiem. Te litery to: KHL albo KHI , nie jestem pewien ostatniej litery. Czy faktycznie może być taka numeracja a serwis Kawasaki się myli, czy to jakaś kombinowana rama? Na jaki rynek był wypuszczony motor z tą ramą i czy miał możliwość rejestracji? Da się tego jakoś dowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi