Kulas87 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Witam! Sprzedam swój motocykl: Hondę CBR f4i z 2005 roku. Motocykl jest w stanie bardzo dobrym i nie wymaga żadnego wkładu. Honda jest w moim posiadaniu od dwóch lat.... wciąż sprawna i niezawodna. Sprowadzona z UK. Posiadam dwa kluczyki. Przy kupnie motocykl był wyposażony w podstawowe klucze serwisowe, więc oddaję je razem z nim. Motocykl kupiłem z przebiegiem niecałe 28 tyś km, a sprzedaję z przebiegiem 30 tyś km. (chyba nawet i tego nie ma), więc widać, że jeździłem nim bardzo mało... były to weekendowe przejażdżki po Białymstoku. Dodatki: - kompletny układ wydechowy renomowanej firmy Arrow,- Przewody hamulcowe w stalowym oplocie (przód, tył) firmy Goodridge,- sportowy filtr powietrza K&N,- karbonowa osłonka lewego dekla silnika, - karbonowa osłona łańcucha wraz z błotnikiem,- crash-pady,- czarna szybka,- karbonowa naklejka ochronna na zbiornik paliwa oraz na półkę kierownicy (niewidoczne na zdjęciu). Naprawy: - lato 2011 - wymieniona linka sprzęgła, zregenerowany napinacz łańcucha rozrządu, - zima 2011/12 - wymieniony czujnik położenia wałka rozrządu (czasami miał problemy z odpalaniem- teraz pali na dotyk), Malowanie (plastiki) oryginalne - motocykl bezwypadkowy ( możliwe, że ktoś przewalił się kiedyś na lewą stronę - na zadupku jakieś zadrapanie i na baku u góry delikatne wduszenie). Silnik odpala, pracuje jak w zegarku... oleju nie bierze ani kropli. Jeździ równiutko.. płynie. Biegi wpadają idealnie... Nic nie cieknie... nie kapie...nie brzęczy itp... Układ hamulcowy zalany Motul DOT 5.1 (lato 2012) Gdy kupowałem ten motocykl miał on nowe opony, nowy łańcuch oraz klocki hamulcowe... do dziś wszystko jest w dobrym stanie i nie wymaga wymiany... Dlaczego więc sprzedaję?? Zbyt kłopotliwe jest posiadanie motocykla mieszkając w bloku - mając garaż na wiosce 20 km od B-stokuPo drugie... niestety brak czasu. Więcej dokładniejszych zdjęć mogę przesłać na emaila.OC ważne do 19 stycznia 2014.Przegląd: 17.03.2013 Cena: 14 800 zł Kontakt:tel: 535596208gg: 4732673 Dzwonić..pisać.... pytać...;) Edytowane 29 Stycznia 2013 przez Kulas87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi