SUshi Opublikowano 30 Grudnia 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2002 CześćZobaczcie na http://www.caferace.com/entry.html dużo zdjęć miedzyinnymi Yamaha SR500 i do bólu linków do innych stron o tej tematyce. Pozdrowienia -Sushi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2003 Nareszcie pomogę rozwiązać jakiś problem.Wiem o co chodzi bo mam sr 250 z roku 1984.To jest tak: trzeba zmienić zębatki i już pojedzie ciut szybciejw niektórych modelach wystarczy gume co łączy gaźnik z cylindrem zmienić i już powinno być 130 bo ta guma nie jest cała drożna.ale u mnie jest tak że trzeba w zapłonie dodać jakąś diode i wtedy będzie 130 tyle że to dużo kosztujeJa waże 90 kg i maksymalnie jade 110 ale silnik sie męczy moim zdaniem najlepsza prędkość to ok 90 i wtedy mi spala 4,5 litra na setke.Dużo zależy od napinacza rozrządu na zlocie raz spotkałem gościa co mi to delikatnie podciągnął i też jest lepiej.Radził żeby pogrzebać w gażniku to też powinno być lepiej tylko spalanie wzrośnie.to jest na prawde fajne moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 2 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2003 I jeszcze bym potrzebował zdjęć sr 500 ale robionej na chopera jak ktoś ma to z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobra Opublikowano 3 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2003 Hej Misiek!Zobacz na strone www.dernico.de . Są tam rewelacyjne zdjęcia SR-ek chopperów i nie tylko . Dodatkowo pod każdym zdjęciem opisy przeróbek , również poprawiających osiągi - polecam, daje do myślenia...PS Moja SR 500 pali ok 4,1 na 100 km przy ostrym świrowaniu , a będzie jeszcze lepiej bo ostatnio padła mi dwójka więc wynik spalania nie jest miarodajny . Dobrze że SR-a ma dość mocy żeby z jedynki wrzucać 3 ale i tak muszę to naprawić . A'propos - szukam całej skrzyni lub dwójki + wodziki - może ktoś ma ??? S.O.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2003 Dzięki Kobra to rzeczywiście dobra strona.Ta moja sr-a to faktycznie dużo pali no ale trudno.A ty swoją masz przerabianą na coś fajnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi