Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Rękawice, kufer [KUPIĘ] kufry boczne

revolut
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do sprzedania to co na zdjęciach:

https://picasaweb.google.com/111303048599840721602/6Grudnia2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCL_yobSev-L4Zw&feat=directlink

Rękawice Wintex - damskie, rozmiar S, tylko przymierzone - 145zł

Rękawice Probiker - Męskie rozmiar XL, tylko przymierzone - 85zł

Kufer Givi - model E34, monokey, metalowe uchwyty, 1 kluczyk, kilka rys, używany był jako jeden z bocznych, ale nie ma problemu by stosować go jako centralny - 185zł

Ceny do negocjacji, wiadomo, jest zima więc nikomu nigdzie się nie śpieszy, więc targować się można. Przy zakupie kilku rzeczy na pewno będzie jakiś rabacik. Tak więc jeśli jesteś czymś zainteresowany - pisz, dogadamy się, Ty chcesz rzeczy, ja chcę kasę icon_biggrin.gif

Chętnie kupię kufry boczne - min 36l, mocowanie monokey, tak więc można takie proponować w rozliczeniu.

Do cen należy dodać koszta wysyłki.

Kontakt: mail: grzegorz12drozd(małpa)gmail(kropka)com, gg: 10615560,

• 2 tygodnie później...

Kufry boczne już zakupiłem, tak więc aktualizacja ceny:

Wintex - zarezerwowane

Probiker - 60zł

Kufer - 130zł

Dodatkowo dochodzi Kufer centralny E45 (nie junior, ani ekonomic). Pełna wersja z paskami, sznurkami, wewnętrzną kieszonką, odblaskiem, oparciem i stelażem. 2 kluczyki, nic nie brakuje, rysy powstały podczas przechowywania (przesuwanie itd.)

Cena 300zł. - samo oparcie to koszt ok 100zł, do tego stelaż też można liczyć za kilkadziesiąt zł, wychodzi ok 100zł za kufer :D

https://picasaweb.google.com/107842876295733120175/13Stycznia2013?authuser=0&feat=directlink

Przy zakupie 2 kufrów - 400zł, drugi do kompletu kufer e34 można sobie spokojnie dokupić na allegro, więc w ten sposób uzyskamy kompletny zestaw 3 kufrów o takiej samej stylistyce :D

Zależy mi na szybkiej sprzedaży, bo zajmują mi miejsce, chcę dokupić dla siebie jeszcze jeden kufer centralny, ale po prostu nie mam gdzie go przechowywać :D

Możliwa zamiana za kufer centralny, typu np v46, e460 itd.

Jeśli ktoś jest na coś chętny, to nie czekać aż zejdę z ceny, tylko pisać, targować się!