szubi41 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Sprzedam ktm 950 sm od dwóch lat jestem jego posiadaczem.Kupiłem od kumpla mieszkającego w Anglii..Moto serwisowane w Lublinie NMR ostatni przeglad przy 11000km(zawory,filtr powietrza,regulacje)teraz moto ma 13000km Ciężko jest mi się go pozbyć z kumplem przybilśmy już piątki że bieże wiec szybciutko znalazłem coś w Stanach dla siebie...Teraz jakoś chyba się wycofuję a ja nikogo nie lubię zmuszać...Moto jest w super Stanie nowe opony metzeler M5 przejechane 2000km ,Posiadam dwa klucze ,torbę KTM Z instrukcjami ,crash pady,owiewka,płyta pod kufer GIVI,KAPPA tel 607262830 cena 18000zł foty wyślę na maila [email protected] jeszcze jedna fotka i jeszce jedno Sprzedany ...Sorka ale po chwili kumpel zadzwonił że bieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi