Danko Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witajcie na forum jestem długo ale czas ograniczony wcześniej latałem Aprilią Rsv Mille ale ta przygoda się skończyła złym zakończeniem miałem wypadek teraz mam problemy z prawą ręką uszkodzony splot barkowy ogólnie długi temat.Miłość po wypadku nie wymarła alternatywą iczymś co misię bardzo zawsze podobało były sprzęty z koszem i takstałem się posiadaczem takowego;)Ogólnie nie powiem wam co to jest bo ma części z różnych w sobie;) jest po remoncie imalowaniu;) choć szukałem do remotu ale nie mogłem znaleść a chciałem koniecznie wersje militarną/wojskową teraz ciesze się jak dziecko;) rama dniepr/ural/m-72 gondola od Mki silnik Ural;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin20 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Faje sprzęty sąsiad ma takiego i jazda w koszu to nie zapomniane przeżycie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrax Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Fajne moto,i ten klimat- mmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Też miałem kiedyś w garażu takie stare BMW, ale niestety dziadek go sprzedał :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyygy Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 niezły, fajna alternatywa na pewno łatwiej się jeździ. ?? chyba?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex1151 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Bardzo fajny sprzęt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi