RudyXJ Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Komandosek , zdaje się, że wspominałeś o maratonach mtb, powiedz kiedy juz byłeś pewien, że możesz pojechać w takiej imprezie by się nie skompromitować ? :) Koleś z pracy namawiał, naoglądałem sie filmików z Kaczmarek Electric MTB, troche poczytałem, że to niby dla każdego itd no i sie tak waham. :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Ostatnio czytałem wstęp do książki "Maraton z blatu" gdzie autor opisywał swój pierwszy maraton rowerowy, w którym postawił sobie za cel by nie być ostatnim. Oczywiście był ostatni :) Jak wjechał na "metę", to okazało się że już jej nie ma, organizatorzy spuścili z niej powietrze. Ale złapał bakcyla. Chyba nie ma miejsca na kompromitacje, kompromitacją było by dać za wygraną i nie wystartować :)Ja nie miałem takiego momentu, bo wcześniej troche startowałem w maratonach górskich - ale biegowych, więc byłem przezwyczajony. Ale jeździć w terenie nie potrafiłem. I nadal sie ucze bo dobrze jezdzić to jest sztuka. Edytowane 7 Marca 2014 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Siema, telefon zmieniłem w grudniu m.in ze względu na posiadanie aplikacji Endomondo, i powiem Ci, ze to motywuje :D Aa gość z "Twojej" książki to musiał chyba mieć niemały poślizg czasowy jeśli dali rade rozebrać mete przed jego przyjazdem :) ja na chwile obecną staram się jeździć jak często się da, jeździ się coraz lepiej , w przyszłym tyg. Unibike pojedzie na przegląd bo zaraz strzeli mu 1500km :) A to moje jazdy http://www.endomondo.com/workouts/user/13748884 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 O wcale nie. W maratonach szosowych jest limit czasowy na daną trasę i potem demontują metę a ludziska dalej zjeżdzają. Na przykład na Tour de Pologne Amatorów był limit 2,5 godziny i ze 300 osób sie nie załapało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) W górskich nie ma aż tak wyśrubowanych limitów, ale nie jestem pewien czy we wszystkichMój pierwszy start(na jakimś lokalnym wyścigu w górach kaczawskich) odbywał się po kilkudniowych opadach. Nie miałem pojęcia o tym jak zjeżdżać po bandach, co dopiero po zabłoconych bandach. Efekt tego był taki, że wyleciałem z trasy, na szczescie prosto w kałuże na polu. Ja byłem cały, rower był cały i nawet ciekawie wyglądał bo z hamulców się dymiło od wody. Potem jeszcze zaliczyłem z 2 gleby ale wrażenia MEGA.W tym sezonie przygotowuje się do etapówki Pana Golonki. Moim zdaniem Pan Golonka organizuje najlepsze, najciekawsze i najtrudniejsze maratony. Polecam!! Wyrobiłem też sobie licencję sportową, choć jestem za stary na sport i będe startował w wyścigach xc Edytowane 8 Marca 2014 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derbixxx Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Proszę : http://postimg.org/image/mhphqjkmn/http://postimg.org/image/u7lpzjgip/.Jakie to są oponki dokladniej? Cytuj www.bikepics.com/members/filipski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 najtańsze. kenda kwest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ten filmik jest masakrycznie zajebisty :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Wymiataj ą chłopaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pantani Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Komandosek , zdaje się, że wspominałeś o maratonach mtb, powiedz kiedy juz byłeś pewien, że możesz pojechać w takiej imprezie by się nie skompromitować ? :) Koleś z pracy namawiał, naoglądałem sie filmików z Kaczmarek Electric MTB, troche poczytałem, że to niby dla każdego itd no i sie tak waham. :)Najważniejsza jest umiejętność jazdy w terenie (podjazdy, zjazdy, pokonywanie przeszkód).Na początek wybierz maraton z dużą frekwencją, nie będziesz ostatni, nie będziesz samotnie walczył z trasą itdPo pierwszym starcie już wiesz czy chcesz się dalej w to bawić, no i może się zacząć... inwestowanie w sprzęt, treningi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Najważniejsza jest umiejętność jazdy w terenie (podjazdy, zjazdy, pokonywanie przeszkód).Na początek wybierz maraton z dużą frekwencją, nie będziesz ostatni, nie będziesz samotnie walczył z trasą itdPo pierwszym starcie już wiesz czy chcesz się dalej w to bawić, no i może się zacząć... inwestowanie w sprzęt, treningi :)Dobry nick:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pantani Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Dobry nick:)Z mistrzem łączy mnie tylko ten jeden charakterystyczny element męskiej "urody" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Łysina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pantani Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Łysina? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 a ja kupiłem LAZARO INTEGRAL V3 - cross za 1100zł, o którym wspominałem pare postów wcześniej i powiem wam że śmiga elegancko :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi