Żurek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 wiem, wiem sprzęty mają dożywocie, ale jak bedziecie mysleli o sprzedaży to dajcie znać. Nie tyle dożywocie co do stukającej panewki. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 cycoh dostałeś moją pw ? Odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) dziś doleciały do mnie felgi do GS :) postanowiłem zmienić na aluminiowe bo moje szprychowe są lekko krzywe i biją, mam kilka szprych do wymiany, a znając życie jak się wezmę za szprychowanie kół w tym sezonie to motorek przestoi cały rok :) a tak w między czasie będę sobie je robił a motorek będzie nabijał km. Edytowane 14 Marca 2013 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Cycoh sprzęty ciekawe, musimy sie zgadac któregos dnia jak zrobi sie ciepło na jakies :flesje: :flesje: bo z tego co widze mieszkamy niedaleko od siebie. Pozdrawiam. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycoh Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) pewnie że tak,u mnie niestety brak braci motocyklowej :( ja jestem zawsze otwarty na propozycję :) podpytać jeszcze chciałem odnośnie zębatek i przełożenia, z przodu mam nową zębatkę 14 a z tyłu 45 w tych nowych kołach... chyba trochę motorek zwolni :) Edytowane 14 Marca 2013 przez cycoh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi