Anonimus Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Cześć, Czy ktoś z szanownego grona wie gdzie i jakie gmole można kupić go Hondy Shadow VT 750 C2 ABS (rocznik 2012).Nigdzie w necie nie mogę znaleźć - jest wiele propozycji ale kończą się na roczniku 2011 - czy będą pasowały z roku ubiegłego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blitz70 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Będą pasowały z roku ubiegłego, spoko, to ta sama rama. Polecam Bartłomiej Sępioł z Iłży k. Radomia. Ja kupiłem w zeszłym roku z nierdzewki i naprawdę mogę polecić - bardzo dobre wykonanie, solidne i działają, uratowały moją Hanię podczas gleby parkingowej. :)Pzd Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Blitz70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimus Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 W dniu 30.12.2012 o 19:37, Blitz70 napisał: Będą pasowały z roku ubiegłego, spoko, to ta sama rama. Polecam Bartłomiej Sępioł z Iłży k. Radomia. Ja kupiłem w zeszłym roku z nierdzewki i naprawdę mogę polecić - bardzo dobre wykonanie, solidne i działają, uratowały moją Hanię podczas gleby parkingowej. :)Pzd W dniu 31.12.2012 o 09:24, Anonimus napisał: Dzięki - znalazlem, zamowilem jeszcze nie zamontowałem :) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi