*ARES* Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam , co myslicie o tym maxi skuterze , bede go glownie wykorzystywal do podrozy oraz miasto (do sklepu itd ) Zalezy mi na wygodzie , oszczednosci w ekplotacji oraz z dosc wysoka bezawaryjnoscia. Mysle ze wiecej niz 4L (srednio ) nie bedzie palil na 100 km - zgadza sie ? Moze ktos ma ten skuter i zechce sie podzeilic opinia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Mam Majesty 250 z roku 1996 na 12" kółkach.Powiem tak... na miasto jest super, wystarczająco szybki, wystarczająco wygodny, mega niezawodny. Spalanie od 3.8 do 4.2 po Krakowie.Wiem, że są ludzie, którzy potrafią tym śmigać po świecie. Ja tym ustrojstwem przeżyłem jazdę z Mysłowic do Krakowa (przez Alwernię) w nocy. Przeżycie do dnia dzisiejszego czai się gdzieś w mózgu i nie daje o sobie zapomnieć. A wjazd na świeżo sfrezowany asfalt o mało nie spowodował zmiany kolorów gaci.Moja opinia: maxi skuter na miasto tak , poza miasto nie.Chyba, że rozmawiamy o maxi skuterze na kołach około 16" to wtedy ok. Jak ktoś lubi to proszę bardzo. Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi