kawa 2000 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) WitamZ "nudów" wymyśliłem na sezon 2013 nową wycieczkę dla mnie i Wojownika. Trasa wygląda mniej więcej tak :I część trasy : Warszawa - Mińsk - Moskwa - Jekaterynburg- Irbit (muzeum Urala) - Irkuck - Ułan Ude - Ułan Bator - WładywostokII część trasy: Kagoshima - Nagasaki - Hiroszima - Tokio - Sapporo ( w tej części trasy planuję odwiedzenie między innymi fabryk motocykli Kawasaki, Yamahy, Hondy i Suzuki )III część trasy: Los Angeles - Las Vegas - kanion Kolorado - Sturgis ( www.sturgis.pl ) - Milwaukee (110 rocznica H-D - też będzie sporo motocykli) - Chicago - Nowy JorkIV część trasy: Londyn - Paryż - Berlin ( muzeum BMW ) - Warszawa Czas trwania wycieczki to 3-4 miesiące ( start koniec maja )Trasa na 2oo to ok. 25.000 km Niestety aby zrealizować tę moją "fanaberię" potrzebni są sponsorzy. W związku z tym moja prośba do wszystkich czytających, jeżeli znacie lub słyszeliście o firmach które mimo kryzysu wspierają takie pomysły dajcie znak a Wojownik i moja skromna osoba będziemy wdzięczni. na tej stronie są między innymi dokonania Wojownika http://www.podrozemacka.pl/ Wojownik już przechodzi obiecany mu na Syberii wzmacniający przegląd. Pozdrawiam Edytowane 19 Grudnia 2012 przez kawa 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi