pomaranczapo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Mam pytanie czy zebrała sie może jakaś ekipa wyjazdowa na Chorwacje bo chętnie przyłączył bym sie po 03.07.2013 Witam.Miałem jechać do Charkowa na Ukrainę, początkiem lipca. Kolega się uwstecznił i dupa. Sam z Żoną nie pojadę. Interesuję mnie termin początek lipca. Może ktoś leci w tym terminie i można się dokoptować? Może być w innym kierunku, byleby z domu wyjechać?jak by Ci pasowało 04.07 to możemy coś pomyśleć chyba że już znalazłeś kogoś to może ja sie jakoś dopasuje(wraz z kochaną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papryyk Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 My (2 os. - 1 moto) ruszamy 22-23 czerwca z Pomorza na Chorwację, Czarnogórę. Powrót na 7 lipca. Jesli jest ktoś chętny to zapraszam. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale... http://wyprawy-patryka.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi