pomaranczapo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Mam pytanie czy zebrała sie może jakaś ekipa wyjazdowa na Chorwacje bo chętnie przyłączył bym sie po 03.07.2013 W dniu 26.05.2013 o 12:40, harbuz napisał: Witam.Miałem jechać do Charkowa na Ukrainę, początkiem lipca. Kolega się uwstecznił i dupa. Sam z Żoną nie pojadę. Interesuję mnie termin początek lipca. Może ktoś leci w tym terminie i można się dokoptować? Może być w innym kierunku, byleby z domu wyjechać?jak by Ci pasowało 04.07 to możemy coś pomyśleć chyba że już znalazłeś kogoś to może ja sie jakoś dopasuje(wraz z kochaną) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papryyk Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 My (2 os. - 1 moto) ruszamy 22-23 czerwca z Pomorza na Chorwację, Czarnogórę. Powrót na 7 lipca. Jesli jest ktoś chętny to zapraszam. Cytuj Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale... http://wyprawy-patryka.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi