Kacper Górny Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) To nie jest od regulacji, to jest do zakręcenie odpływu i jestem prawie pewien, że taką śrubkę powinieneś mieć. Jeśli nie ma to to czeka Cię szukanie. Mój pomysł - Łap się za spryskiwacz z wodą wymieszaną z odrobiną czegoś pieniącego (albo zmywacz go gaźników) i szukaj nieszczelności za gaźnikiem i w okolicach magneta. Rozbierz komorę pływakową i tutaj pomogę Ci drugą metodą pomiaru http://www.allthings...loat-Height.jpg jak się dobrze przyjrzysz to widać suwmiarkę. Nie wiem który masz rocznik więc bardziej nie sprecyzuję ile ma wskazywać.W zasadzie to rzeczy do zrobienia opisałem Ci też w poście #10, bądź tak dobry i przeczytaj ponownie. Zacznij też szukać mechanika jakbyś miał nie podołać naprawie.Dzieki jeszcze raz, przy chwili wolnego rozwale jeszcze raz ten gaznik i posprawdzam dokladnie doplywy lewego powietrza. W zasadzie temat chyba jest juz do zamkniecia, bo jezeli to nie bedzie to, to i tak oddam go do mechanika.Pozdrawiam. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Kacper Górny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi