kura Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dobry wieczór wszystkim,Ostatnio chwaliłem się zdanym egzaminem na prawo jazdy, a teraz dzięki wydatnej pomocy kolegów z Monachium w końcu mogę się pochwalić moim nowym nabytkiem.Nie ma jeszcze swojego imienia, ale pewnie za kilka dni/tygodni coś wymyślę. Co prawda stoi jeszcze u dealera (będą robić inspekcję i ogólny przegląd), ale już mogę stwierdzić, że jeśli nie nastąpi jakaś katastrofa to w przyszłą sobotę będzie stała już u mnie na podwórku.Pozdrawiam i czekam na komentarze. P.S.Krzysiek, Paweł, Rafał,Jeszcze raz dziękuję za pomoc, poświęcony czas, porady i cierpliwość. Cytuj Krzysiek / Monachium, Głogów, ŻaryHONDA CBF 600S"Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Który rocznik, po ile taka kura? Rozumiem, że komis w DE?Gratulacje. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kura Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Który rocznik, po ile taka kura? Rozumiem, że komis w DE?Gratulacje. Witam Cię,Tak! Masz rację. Moto kupiłem u dealera... Kawasaki :ohmy:CBF'ka jest z 2004 roku. Pierwsza rejestracja czerwiec 2004, przejechane ma 17.500 km, a ja będę trzecim właścicielem.Jeśli chodzi o cenę to razem z pełnym przedzimowym przeglądem czyli wymianą oleju, filtrów, płynów itp. moto kosztowało mnie 3.250e. Pozdrawiam Cytuj Krzysiek / Monachium, Głogów, ŻaryHONDA CBF 600S"Nie wystarczy dużo wiedzieć, żeby być mądrym." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi