Gość Zbycho Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Jak wyżej.Sprzedam BMW r65. rok 1979.Prawdziwy przebieg, nieznany.Zarejestrowany, ubezpieczony, ważny przegląd ... a jak nie to zrobię ... Zdjęcie później. Cena 5tys. zł.Dorzucę; kurtkę i torbę na bak Metro, jakieś rękawice i parę drobnych pierdół. Nie polubiliśmy się. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Nie polubiliśmy się. Zbycho Co Ci zrobiła? :)p.s. podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Raz mnie zrzuciła i podrapałem się :icon_mrgreen: .Serca jakoś do niej nie mam. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi