Tobik Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Joł Ludzie,Zanabyłem niedawno RTka (dwie świece na cylinder). Jakoże jestem zielony w kwestii tego motocykla to chciałbym podpytać o parę rzeczy. Mianowicie po pierwsze rozrząd. Mam co prawda serwisówkę,ale za kija nie mogłem się doszukać w niej czegoś na ten temat, może źle szukałem. Co ile się wymienia? Jaki mogłby być przybliżony koszt? Aktualny przebieg tego motocykla to 102 tys km, ale z tego co słyszę od ludzi to nie ma się czym martwić, czy to prawda? Spotkałem się z opiną, że sprzęgło jest dość kosztowne w wymianie, i zaczyna nieraz ciągnąć już prz 80 tys km. Myślę,że poprzedni właściciel już wymieniał, ale z ciekawośći zapytam ile kosztuje taka "przyjemność"? Olej mineralny leją z tego co mi wiadomo, ale też głowy nie dam.Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi