Skocz do zawartości

Honda VFR 800 98' Unikatowe malowanie

sebaadampol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszyskich forumowiczów

Przyszedł czas na zmiany i planuję sprzedać moją Hondę VFR 800 98'. Ci co ineresowali się tym motocyklem wiedzą o jego niezawodności, wytrzymałości o dżwięku jaki generuje silnik V4.

Motocykl chciałbym sprzedać razem z kombinezonem oraz butami. Ale istnieje możliwość zakupu samego moto za 8200 zł do negocjacji. Opisów moocykla oraz jego historię można znaleźć na forum VFR OC.

Poniżej zamieszczam link do aukcji na allegro oraz opis z aukcji.

http://allegro.pl/ho...2723648089.html

Historia moto :

VFR-kę kupiłem 2,5 roku temu od pierwszego właściciela w kraju (ów właściciel sprowadził ją dla siebie z zagranicy). Kupiłem ją z przebiegiem 34200 mil i w kolorze czerwonym poza nakładką na siedzenie nie miała żadnych dodatków. Przez ten czas kiedy była u mnie najeździła 15000 mil (w tym momencie na liczniku trochę poniżej 49000, ale z pewnością to przekroczę bo jest w ciągłej eksploatacji). Przez cały ten czas nie miałem żadnych większych problemów które wynikały by ze strony motocykla:) Stan techniczny idealny a wizualnie jak widać na zdjęciach

Historia wymian/napraw/dodatków

Pierwszy sezon:

- jedynie wymiana oleju

Drugi sezon:

- Oczywiście wymiana oleju i filtra

- Wymiana sprzęgła - coś ponad 300 zł (tarcze, przekładki, sprężyny)

w połowie sezonu

- Wymiana łańcucha na wzmocnionego DiD-a wraz z zębatkami - około 500 zł

- Wymiana tylnej opony - Pilot Power 2 CT - około 500 zł

- wymiana płynów (hamulcowy, sprzęgłowy, chłodzącego) - ceny nie pamiętam ale nie dużo:P

Dokupiłem:

- Tylna lampa diodowa - 520 zł

- Tłumik Mig - chyba coś koło 300 zł

- Stelaż pod kufer - 250 zł

- kufer GIVI V46N TECH- 580 zł

Trzeci (obecny) sezon:

- Wymiana filtra i oleju

- Wymiana klocków przód EBC HH - 260 zł

- Montaż forumowych (www.vfr-oc.pl) crash padów - 125 zł

- Montaż wskaźnika napięcia

- Wymiana kanapy na obniżoną

Jak coś sobie jeszcze z historii przypomnę to dopiszę :)

Dodatkowo do motocykla dorzucę kombinezon Tschul 737, spodnie w bardzo dobrym stanie (jedynie slidery są troszkę przytarte), kurka ma małe obtarcie na prawym przedramieniu oraz na prawym barku co widać na zdjęciach. Mam 170 cm wzrostu i myślę że dla osoby do 175 cm powinien być ok. Do kombinezonu dokładam buty Buty męskie RAYTEC Alcaniz czarne rozmiar 42 w dobrym stanie, oraz kupione w tym roku rękawiczki skórzane.

Po więcej pytań proszę pisać na maila [email protected] lub telefon 665 623 383

Drugiego akiego malowania w Polsce nie ma:P a bynajmniej nie widziałem:P do całości trzeba jeszcze ładnie pomalować bak ale mi o nie przeszkadzało

Edytowane przez sebaadampol