Izonix Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam.Moto z roku 1996,sprowadzone z Austrii w 2006 z przebiegiem 18700km, gładkimi oponami i bez śladów eksploatacji. Od 2006 jeździ po nadwiślanych ścieżkach, a przebieg aktualny to 28000km. W 2008 nowe TKC 80, napęd D.I.D. i zębatki. Stary też mam. Bridgestony (jeszcze do jazdy), oddałem koledze z forum. Od początku sezonu nowy aku. Moto jest w b.dobrym stanie, nie ma żadnych wad. Jeżeli ktoś szuka takiego sprzętu, to na pewno będzie zadowolony. W komplecie jest stelaż pod bagażnik i mała szyba, są jeszcze dwie podstawki pod koła, nowe zębatki, obrotomierz cyfrowy, półmetrowa suwmiarka do łańcucha, bak (acerbis) ma 12l i jak ktoś będzie chętny, to kask i kurtka (membrana), mają 3 lata i około 4000 km przebiegu. Nie prane, nie mają wad, w momencie kupna dałem 550zł za kurtkę i 520 za kask. Oczywiście przegląd (do kwietnia 2013) i czerwona książeczka.Cena za wszystko 6000zł.tel: 604-879-117Jurek PS. Fotka jeszcze z Bridgestonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi