Skocz do zawartości

Tanie i dobre buty off road / cross

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zgodzę się, były testowane w takich warunkach, że szok ;) Zresztą wystarczy zapiąć buta, nalać do niego wody przy myciu i mało co ucieka :) Jak dla mnie wadą jest to, że są zbyt twarde i do biegów trzeba się przyzwyczaić.

Sklep motocyklowy - motorafik.pl

Kaski, odzież, akcesoria motocyklowe...

• 1 rok później...

Witam. Zastanawiam się nad zakupem pierwszych butów crossowych. Do wydania mam ok 500zł i chciałbym poznać Wasze opinie na temat butów Fly Maverik 2015 i Forma Terrain. Które z nich wybrać? A może są jeszcze jakieś, które są warte zainteresowania?

Ostatnio (miesiąc temu lub ciutke więcej) kupiłem sobie Formy Terrain za 550 zł, na allegro są w tej samej cenie lub chyba taniej. Jeżdżę już w nich troche i nie mam o nich złego zdania, są dobrze wykonane, nic nie odpada i wgl. Używam ich w ciężkich warunkach i już nie raz mi uratowały noge. Wadą jest to że przemakają, ale mi to w ogóle nie przeszkadza, jak na buty za taką cene to są zajebiste, nie ma co więcej od nich wymagać. Co do Maverików to nie jestem pewien, bo wielu znajomych ma i nie są zadowoleni z tych butów i ogólnie słyszałem wiele złych opini o nich. Także POLECAM!! Buty Forma Terrain, ani troche nie żałuje tego zakupu!! :D

P.S A i co do zmiany biegów to chyba jak w każdych butach za pierwszym razem jest dziwnie i ciężko, mi sie co chwilę luz wbijał, ale już pierwszego dnia sie przyzwyczailem i jestem bardziej zwinny niż w addidaskach :D :D

Edytowane przez mamek