Quba Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witam,na sprzedaż mam malaguti f15 , 50cmm . jestem jego właścicielem od 5 lat .rocznik 1997 . Skuter nie jest w idealnym stanie , ale nie jest też źle , skuter jeździ , mało pali w paru miejscach trochę obtarty , niektóre plastiki przydało by się dokręcić . Trzeba nagwintować otwory pod lusterka bo stare się niestety już wyrobiły . Skuterek ma nowy akumulator , filtr powietrza stożkowy . Trzeba też wymienić ssanie, mechanik tak zalecił bo po nocy skuter można odpalić tylko z kopki , nie ciągnie dobrze paliwa . Pęknięty przewodzik od oleju , trzeba by wymienić na nowy .(od kiedy pękł , jakieś 6 miesięcy temu , skuterem nie jeździłem , sporadycznie tylko go przepalałem )Najlepiej zrobić to w pierwszej kolejności albo ciągle pilnować oleju żeby silnika nie przytrzeć :)Mam też do niego pare drobiazgów takich jak :-Kołpaki czerwone na oba koła-oponę zapas-przedłużenie błotnika-przednia górna szybka ( niestety pomalowana na biały kolor) taką już kupiłemoczywiście dodaje to do skutera Jak widać w skuterze jest trochę pierdółek do zrobienia , ale jak ktoś chce mieć fajny skuter za małą kasę to czekam na pw . Pozdrawiam Foto : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi