strucel82 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 witam jakis czas temu urwał mi sie zawór w mojej yzf 250 02r rozebrałem cały silnik zakupiłem wszystkie zniszczene czesci takze głowice ale od roku 05 zaczynam reanimowac moja yzf ale w głowicy którą kupiłem jest zaślepka w miejscu dekompresatora czy oby napewno ta głowica bedzie pasowała do mojego rocznika sprzedajacy zapewniał ze tak ja mam jeszcze manualny dekom.prosze o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Głowica będzie pasować. Masz tam wsadzony brok czy otwór na manualny dekompresator jest zalany amelinium ? Jeśli opcja nr 1 to bez problemu zamontujesz tam deko, jeśli opcja nr2 to najszybsza, najłatwiejsza i chyba najtańszą opcją jest kupno wałka z manualnym deko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strucel82 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Głowica będzie pasować. Masz tam wsadzony brok czy otwór na manualny dekompresator jest zalany amelinium ? Jeśli opcja nr 1 to bez problemu zamontujesz tam deko, jeśli opcja nr2 to najszybsza, najłatwiejsza i chyba najtańszą opcją jest kupno wałka z manualnym deko fajnie dzięki jutro przyjże sie dokładniej ale chyba jest brok bo kojarze ze jest wkręcona śruba kontrująca,z drugiej strony jak znajde wałek z automatem to bedzie lepiej bo z manualem czasami ciezko zapalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi