Grzegorz_N Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czy kroś z Was ma w pdf-ie instrukcję do VLR1800 (C1800R intruder) a ściślej do amerykańskiej wersji C109R Boulevard rocznik 2009 (K9)?Może być po angielsku. Będę wdzięczny ;-) Pozdrawiam - Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Instrukcje obsługi znajdziesz na stronie Suzuki. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz_N Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Faktycznie, nie zauważyłem.Dzięki CEZSEK za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi