pa2olo Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 cześć,szukałem, szukałem i znalazłem - 300km od domu ale mam: FZS600 rocznik 2003 stoi u mnie w garażu!!! :Dna szybko:- stan techniczny igła (póki co) - tutaj ukłon w stronę serwisu MSMOTO - chłopaki dają radę i polecam ten serwis motocyklowy zarówno jako sprzedających jak i serwisujących moto- stan wizualny - do małej kosmetyki- ogólnie ogłoszenie, z którego wybrałem Fazerka i rozmowa z osobami z serwisu sprawdziły się na żywo w 100%- fotki z ogłoszenia, a jak będę miał chwilę zrobię na żywo - będzie dla porównania[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a tutaj zdjęcia "na żywo":https://picasaweb.google.com/107148426222328456079/YamahaFZS60003?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLy7u7CghOqasQE&feat=directlink wielkiej różnicy w stosunku do ogłoszenia nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi