Daruś Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Rozmyślam o zakupie Hondy Deauvill, trochę czytałem na temat tego moto opinii. Chciałem umówić się na jazdę próbną w salonie Hondy, ale w Polsce nie mają takiego modelu. Szukam kogoś, kto ma takie moto, jeździ na nim, mógłby trochę przekazać swoje opinie, a ja mógłbym dokładnie obejrzeć sobie motocykl i super jeśli możnaby też zrobić małą przejazdżkę ( może być nawet po parkingu ). Najlepiej jeśli byłoby to w Warszawie lub bliskich okolicach. Ja jestem z Piaseczna. Informacje na forum, lub moje namiary są na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMark9969 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Szkoda, że nie mieszkasz bliżej, to pomógłbym Ci dokonać wyboru, ale niestety do Wrocławia masz troche daleko.Miłem te same dylematy i kupilem w ciemno, na szczęście przeczucie mnie nie myliło, że to bardzo trafny wybór.Z teorii masz całe forum użytkownikow Hondy NTV/Deauville, sprobuj tam, na pewno ktoś Ci udostępni moto na chwile z okolic Wawy.W Wawie niedawno mieli pare NTV700 w salonach, bo sam chcialem jechać, minus taki że za jazde probną chcieli wartosc calego moto....nieporozumienie jak dla mnie. PozdroM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jiżi Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Szkoda, że nie mieszkasz bliżej, to pomógłbym Ci dokonać wyboru, ale niestety do Wrocławia masz troche daleko.Miłem te same dylematy i kupilem w ciemno, na szczęście przeczucie mnie nie myliło, że to bardzo trafny wybór.Z teorii masz całe forum użytkownikow Hondy NTV/Deauville, sprobuj tam, na pewno ktoś Ci udostępni moto na chwile z okolic Wawy.W Wawie niedawno mieli pare NTV700 w salonach, bo sam chcialem jechać, minus taki że za jazde probną chcieli wartosc calego moto....nieporozumienie jak dla mnie. PozdroM. Czyli to bedzie okolo 40.000zł. a jazdy probne sa darmowe. Szkoda, że nie mieszkasz bliżej, to pomógłbym Ci dokonać wyboru, ale niestety do Wrocławia masz troche daleko.Miłem te same dylematy i kupilem w ciemno, na szczęście przeczucie mnie nie myliło, że to bardzo trafny wybór.Z teorii masz całe forum użytkownikow Hondy NTV/Deauville, sprobuj tam, na pewno ktoś Ci udostępni moto na chwile z okolic Wawy.W Wawie niedawno mieli pare NTV700 w salonach, bo sam chcialem jechać, minus taki że za jazde probną chcieli wartosc calego moto....nieporozumienie jak dla mnie. PozdroM. Rozmyślam o zakupie Hondy Deauvill, trochę czytałem na temat tego moto opinii. Chciałem umówić się na jazdę próbną w salonie Hondy, ale w Polsce nie mają takiego modelu. Szukam kogoś, kto ma takie moto, jeździ na nim, mógłby trochę przekazać swoje opinie, a ja mógłbym dokładnie obejrzeć sobie motocykl i super jeśli możnaby też zrobić małą przejazdżkę ( może być nawet po parkingu ). Najlepiej jeśli byłoby to w Warszawie lub bliskich okolicach. Ja jestem z Piaseczna. Informacje na forum, lub moje namiary są na PW. Co sklonia do zmiany na devilke.To przeciez zupelnie inna jazda niż Shodow. A jaka to ma byc devilka 650 czy 700,niby te same modele ale silniki maja nieco inne charakterystyki noi 700 ma np wskaznik paliwa i abs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi