Marecki_ Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Sprzedam piękną i zadbaną Hondę VFR Vtec ABS z 2002 roku. Przebieg 42890 km. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce od stycznia 2011r.Motocykl posiada: ABS ; CBS Dual ; immobiliser ; polerowane felgi, sety, wlew paliwa; silikonowe manetki oraz tankpad Harrisa; tuningowe siodło oraz nowy lakier (srebrna perła z niebieskimi drobinkami) na wszystkich plastikowych elementach. Honda jest bezwypadkowa, a malowana była, gdyż chciałem, aby pięknie się prezentowała (mam zdjęcia z prac - aby nikt nie zarzucił, że "musiałem" go lakierować). W motocykl włożyłem dużo czasu i pieniędzy, jednak nie żałuje, gdyż pięknie się prezentuje a jego stan techniczny jest bdb. Nadszedł jednak czas na zmianę motocykla i stąd decyzja o sprzedaży. Rozważę propozycję zamiany na cruisera: najchętniej VL 1500 intruder powyżej 2002r(2 tarcze) lub inny- propozycje na PW, mail lub telefon.VFR jest zarejestrowana i opłacona. Posiadam dwa kluczyki (jeden jeszcze z folią). Polecam, bo warto! Mail: [email protected]Tel: 662062086 Cena: 13400zł do małej negocjacji :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Nadal aktualne :)Link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/honda-vfr-vtec-abs-dual-stan-bdb-M3365452.html Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi