PBWroc Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 W najbliższą niedzielę odbędzie się kolejne szkolenie organizowane przez Ośrodek Doskonalenia Techniki Jazdy ODTJ MOTORsfera: http://motorsfera.pl/szkolenia-na-torze Zapraszam na kolejną edycję Szkolenia BEZPIECZNEJ JAZDY na Torze Rakietowa – WROCŁAW - poziom II TERMINY SZKOLENIA 16.09.2012 TA NIEDZIELA !!!16.09.2012 / KOSZT 220 ZŁ / godz. 10.00 – 13.00 Ja ze swojej strony polecam instruktora: Waldemar HumeniukKontakt, info i rezerwacja miejsc:Waldemar Humeniuktel. +48 723 893 640[email protected][email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PBWroc Opublikowano 15 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 i co jedzie ktoś?? A w ogóle warto jechać ? - pytam o szkołę, instruktora, tor. Bo, że warto się szkolić to wiem, tylko czy tor rakietowa to dobre miejsce i czy instruktor OK to już jutro a ja niezdecydowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi