franklin Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Mam wielką prośbę...jestem na etapie szukania motocykla i rozważam m.in. cbr600rr z lat 2005-2006. Natomiast przed wyjazdami i oglądaniem moto chciałbym po prostu na nim siąść, żeby przekonać się, czy nie jest za mały gabarytowo dla mnie (mam 186cm wzrostu i ważę około 85kg), bo wyczytałem, że jest jedną z najmniejszych, jak nie najmniejszą 600. A trafiła się dobra sztuka (tak mówi kolega), ale trzeba się trochę do niej przejechać (około 200km), więc nie chciałbym jechać "na darmo" - niby koszt nieduży, ale jakby okazało się, że za mała to szkoda czasu i paliwa...Więc do konkretów - czy ktoś będzie taki miły i pozwoli mi chwilę posiedzieć sobie na motocyklu? nawet nie ma potrzeby odpalania, tylko czy będzie mi pasowała...podobno pozycja jest identyczna jak w modelu z lat 2003-2004, więc takie też chętnie "obmacam".Najlepiej Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Podjedź na malowniczą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Temat już nieaktualny, moto kupione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi